KARS / SARIKAMIŞ - Kalebaş Ortaokulu

Kalebaş Ortaokulu

Kalebaş Köyü / Sarıkamış / Kars
Vizyon
VİZYONUMUZ ŞİMDİYİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANIP, GELECEĞE IŞIK TUTMAK; TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİ AYDINLATACAK BİR NESİL YETİŞTİRMEKTİR.
Misyon
MİSYONUMUZ BİZ KALEBAŞ ORTAOKULU OLARAK: BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN, EĞİTİM ÖĞRETİMLERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN; MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERE BAĞLI; KENDİNE, AİLESİNE, ÜLKESİNE, TARİHE VE TÜM İNSANLIĞA, KARŞI SORUMLULUKLARININ BİLİNCİNDE, KENDİNİ ANLATABİLEN, BİLGİ VE BECERİSİNİ EN İYİ ŞEKİLDE KULLANABİLEN TUTARLI, KARARLI, PAYLAŞIMI BİLEN, TOPLUMA YARARLI BİRER BİREY OLMALARI İÇİN VARIZ.
Kütüphane Kitap Sayısı :2056
(08:30-15:30)
Soba ile
Ulaşım Köy arabalarıyla sağlanmaktadır.Yollar kışın sürekli açıktır.
Yerleşim Yeri
Köy Erzurum Iğdır yolunun üzerinde olup yolun 1 km içerisine yapılmıştır. Ulaşım gayet iyidir. Köy yeşil meyve bahçelere sahip olup sıcaklık olarakta Sarıkamıştan 5-6 derece sıcaktır. Köyde bir çok meyve yetişmektedir.
ilçeye 50 km , İle de 102 km. uzaklıktadır.